Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Rólunk

Köszöntünk webáruházunkban!

Termékeinket garantáltan jó minőség és megfizethető ár jellemzi.
Webáruházunk a megbízhatóságra és a személyes kapcsolattartásra nagy hangsúlyt fektet.

A keresztyén etikán alapuló, a méltányos kereskedelmet (Fair Trade) szem előtt tartva, a fenntartható fejlődés mellett elkötelezve cégünk azon dolgozik, hogy Vásárlóink elégedettek legyenek velünk. Meggyőződésünk, hogy az elégedett Vásárló a legjobb Vásárló, akinek termékeink és értéknövelt kényelmi szolgáltatásaink örömet okoznak. Hisszük és valljuk, hogy minden munkánkkal értéket közvetítünk.

A tévhitekkel ellentétben a kínai tartozékok nem megszokott köznyelv szerinti kínai minőségre utalnak, hanem legkorszerűbb technológiával készülnek. Manapság ami nem kínai, az hamisítvány. Az olcsó munkaerő teszi lehetővé, hogy a Kínából behozott termékek sokkal olcsóbban álljanak a fogyasztók rendelkezésére.

Irányelvünk, hogy a vásárlóinknak elérhető áron, magas színvonalú termékeket értékseítsünk. Szeretnénk, ha a Vásárlók nem a márkáért fizetnének, hanem a termék tudásáért. Törekszünk a legjobb ár-érték arány meghatározásával, a vásárlóink magas minőségi és egyedi elvárásainak megfelelni.

Célunk: Felhívni a figyelmet az okostelefonok maximális védelmére.

Cégadatok

Az Kinaitartozekok.hu 100%-ban magyar tulajdonú cég, Magyarországon jegyezte be a cégbíróság és a magyar jogszabályok szerint adózik, áfá-t ebben az országban fizet. Tevékenységünk teljes egészében legális, mindenről számlát adunk. Itt ellenőrizheted cégadatainkat.

Szolgáltató neve: Join Forces Kft
Szolgáltató székhelye, telephelye: 1094 Budapest, Páva utca 8.
Elérhetőség: info@puremobile.hu
Szolgáltató egyéb elérhetősége: +36-70-677-3350
Adószám: 25832284-2-43